Perjantaifiiliksellä

Tässä blogissa kirjoitan tarinoita ruuasta, juomasta ja keittössähengailusta. Ota siis hyvä asento, varaa itsellesi tarvittava määrä ruokaa ja juomaa ennen lukemisen aloittamista.

 

Tervetuloa!

Meinasin jo lopettaa bloggaamisen. Mutta, kiitos sudenpennun kanssa käydyn keskustelun, löysin loistavan kompromissiratkaisun. Eli blogin siirtäminen kokonaan osaksi mun omia sivuja. Ideologisesti tämä on erinomainen ratkaisu, sillä näin ruuanlaitto on myös virtuaalisesti lähempänä minua itseäni.

 

Näillä sanoilla copypastesin vanhan sivun ingressin, jolla tämä homma polkaistaan käyntiin!

 

"Sivilisaation kehityksestä saamme kiittää gastronomian kehitystä." Näillä sanoilla alkaa rakastamani kirja Herkkuisuiden almanakka, jonka viisauksia olen keittiössä ja ruokapöydässä parhaani mukaan pyrkinyt elämään todeksi. 

 

Perjantaifiiliksellä-blogi sai alkunsa helmikuussa 2012. Blogin kirjoittamisen myötä sukelsin syvemmälle ruuan ja viinin saloihin. Samalla opin pitämään siitä tunteesta, kun voi hetkeksi unohtaa huolet ja tehdä rennolla otteella hyvää ruokaa sekä istua iloa kuplivaan pöytään läheisten kanssa. 

 

-Peter

 

Ps. "Isännän tai emännän on sallittava jokaisen vieraansa maljannostot, vaikka hän joutuisi juomaan viinikellarinsa tyhjäksi."